q0ray Sahib
| Konu: Harika Msn Nickleri 2 Cuma Nis. 25, 2008 5:20 pm | |
| ben sevgimi avuç içinde yetişen kır çiçeği ğibi değil kurşun yarası ğibi kalbimde taşırım... biz yiğidin harman olduğu yerden geldik sevdiğimize anamıza baktığımız gibi bakar allahına kadar severiz biz aşkı mum gibi elimizde değil kurşun gibi kalbimizde taşırız yaşam gülmeyi ,sevgi hak etmeyi, vefa unutmamayı,aşk sadık kalmayı bilenler içindir ***unutulmadın*** bulutların göz yaşlarıyla selamımı yıldızların ulasılmazlıgıyla sevgimi ayın hasret dolu bakışlarıyla sevgimi gönderiyorum Gel sevdiğim! Elini uzat bana. Günü geldiğinde, gerekirse senin için gözümü kırpmadan nasıl can vereceğimi gördüğünde ağlama ama. Sen hiç ağlama. Varolduğum kadar, varolduğun kadar gerçektir ki seni seviyorum!!! Bir ses beklemek senden. Soluk beklemek. Suskunluğun en acımasız olduğu zamanlardayım. Hiç bu kadar uzun susmadın sevdiğim. Hiç bu kadar uzun gitmedin bilmediğim yerlere, gözlerimi götürmeden yanında! Seni Sevdiğimi DüşüNdükçe Ölmeyi Diliyorum Tanrıdan Her Seferinde Kalbim Başka Bir İsyan Çıkarıyor Elimde Olsa Kalbimi Yerinden Söker Ayaklarımla Çiğnerdim Ama Elimde Değil Ne Seni Sevmemek Nede Kalbimi Söküp Çiğneye Bilmek Yapabildiğim Tek Şey SeNi SeVeBiLMek.. unuT Dedin! UnutmaM Dedim! UnutursuN Dedin! UnutamaM Dedim! UnutmalısıN Dedin! UnutmamalıyıM Dedim! UnutacaksıN Dedin! UnutmayacağıM Dedim! (Gülümsedin) ElbeT UnutursuN Dedin! (Gözlerim Doldu) AsLa UnutmaM Dedim vede AsLaDa UnutmayacağıM! SeN Unutsan BiLe sen bir yıldız olsanda gökyüzü benim,kayar gidersin,parlaklığına güvenme güneş doğduğu an sen bir hiçsin... sevgiyi göstermeli söylemek yetmez, sevgi gozlerinde olmali sözlerin yetmez, sevgi herseydir kalbe hapsedilmez, seveceken benim gibi sev ama yüreğin yetmez... romansın okuyupta bitiremediğim, bir özlemsin yalvarıpta hükmedemediğim, bir sensin merhaba deyipte elveda diyemediğim, bir bildiğim var o da seni çok sevdiğim... gecenin yarisi basliyorsa cigligim duyulsun diye degil seslerim gelmen icin hic degil duyulmadan seslenmeyi biliyorsa bu yurek gormeden sevmeyi de bilir... birgün adını anarken kısılırsa sesim, askin kör dügüm olup tükenirse nefesim,askin bir yagmura dönüsüp islanırsa gözlerim, bilki: Yalniz ama Yalnız seni sevdim Güzeli herkes sever, çiçeği herkes koklar, havayı herkes solur ve hatta şiiri de herkes yazar... Ama seni benim kadar kimse sevemez... Ve yine sevdam... Seni bağırabilsem seni; dipsiz kuyulara, akan yıldıza, okyanusun en ıssız dalgasına düşmüş bir kibrit çöpüne varana kadar... Pay yok apansız inen akşamda, bir kadeh ve bir sigara dalıp gidene... Yokluğun cehennemin öbür adıdır. Üşüyorum... Kapama gözlerini... SENİ SENDEN BİLE FAZLA SEVMİŞTİM NE YAZIK AŞKIMI ANLAYAMADIM GENÇLİĞİMİ ALDIN SEN BU ÖMRÜMÜN UYGURUNA DÖKECEK YAŞ BIRAKMADIN Düslerim vardi görmekten korktugum,hislerim vardi söylemeye korktugum,siirlerim vardi yazmaktan korktugum,simdi sen varsin kaybetmekten korktugum hiçbir kelime ne kadar özel olduğunu ve nekadar sevildiğini anlatamaz bir gül olmak isterdim neden mi? beni koparip kokladiginda vücudunun derinliklerine girip bi daha oradan çikmamak için. hayat bu sevecek sevileceksin ilerde üzülüp aglamak istemiyorsan bu kutsal duyguları heves olmaktan çıkarıp adam gibi sevecek sevecegin kişiyi iyi seçeceksin BİR UMUTTU YANLIZLIK BİRŞEYLERİ PAYLAŞAMAMAKTI BELKİ,GÖZLER DALIP GİDERKEN, YARALI BİR SERÇEYE AĞLAYAN BİR BULUTTU BELKİDE,BELKİ BELKİLERLE DOLU BİR HAYATTI BU.... Yalnızlıgım yanımda kimse olmadığından değil,Yalnızlğım yanımda sen olmadığındandır... ben seni asil insanın basit duygularıyla degil.basit bir insanın asil duygularıyla sevdim sen hic denizin dibine bakinca o yemyesil ormanlari gördünmü?Imkansiz deme cünkü ben senin gözlerine bakinca ölülerin bile sahit olmadigi o cenneti gördüm... SeNi DaGlArA YaZsAm YaGmUrLaR, GoKlErI YaZsAm BuLuTlAr, GoZlErImE YaZsAm GoZyAsLaRiM SiLeR, SeNi KAlBiMe YaZdIm ArTiK KiMsE SiLeMeZ! yaridalgali olmamali deniz ya susumali, ya kudurmali Sapina kadar saplanmayacaksa hancer kininden hic cikmamali Sonuna kadar sevmeyecekse insan bastan UNUTMALI! ne dünyanın en eşsiz hazineleri ne erişilebilen arzular hiçbir şey yanında olabilmek kadar güzel değil bedenim olmasa bile kalbim daima seninle yakıp bütün aşkımı külü maziye gömdüm sevgi nedir bilmeyen seni kalbime gömdüm... DUDAĞIMDA İSMİN,ELİMDE RESMİN,GÖZÜMDE GÖZYAŞLARIN,AKLIMDA ALTIN SARISI SAÇLARIN, DENİZ MAVİSİ GÖZLERİN ve KAPADIM GÖZLERİMİ YÜREĞİMİN GÖTÜRDÜĞÜ YERE,SANA GELİYORUM... LEYLA OLMAK HOŞTUR A_M_A_ MECNUN OLMAK BAŞKADIR BAŞKA! LEYLA OLUR AŞKINI VERİRSİN MECNUN OLUR NELERİNİ VERMEZSİNKİ!.... demekki hiç sevmemiş özlememişsin beni,üzülmemiş düşünmemişsin beni....... ...sahte duygularla yalan duygularla bırakıp,bırakıp gitmişsin beni ÖZLÜYORUM,neyi mi? belli ortamlarda kullanılmak üzere katlanıp bir yerlere konmuş neşemi......... Neye yarar kalp aşka yer verilmedikçe neye yarar aşk bir sevgiliye feda edilmedikçe gidişin le beni boş bir sedaya bıraktın, şimdiden sayıyorum sensizlik günlerini ve geleceğin günü bekliyorum sabırsızlıkla, o günün sevgisiyle avutuyorum bir parçaçık kalbimi gecemidir insana hüzün veren insanlarmıdır hüzünlenmek icin geceyi bekleyen.gecemidir düşündüren yoksa benmiyim seni düşünmek için geceyi bekleyen...gecemidir insana hüzün veren insanlarmıdır hüzünlenmek icin geceyi bekleyen.gecemidir düşündüren yoksa benmiyim seni düşünmek için geceyi bekleyen... ALACAKARANLIĞI SEVMEM,GÜNDÜZ YADA GECE OLMALI.MERMİ YA NEMLUDA KALMALI,YADA DERİNDEN VURMALI SEVGİLİ DEDİĞİN YA TAM SEVMELİ,YADA ÇEKİP GİTMELİ... Bir Gül Gönder Bana Kırmızı Olsun.. Bir Haber Bir Mektup Gönder Bana Sevgi Dolu Olsun...Evvelce Kalbini Gönder Bana...Benim Hep Benim Olsun... Hayatı Aradım YıLLar Boyu. Önce Bir Denizin DerinLikLerine İndim. YanıLmışım BuLamadım. Daha §onra Gökteki YıLdızLarı DoLaştım. Gecenin Bir Vakti. ELim Boş Döndüm. En Sonunda AnLadım. BuLdumHayatı. Hayat Sevgiydi Sevgide Sendin..! Ama Ben Sensizdim..!! Gözlerim Rahatsız Ediyorsa Seni, Kapatırım Bir Daha Açmam.. Rahatsız Ediyorsa Sözlerim Seni, Susarım Bir Daha Konuşmam.. Varlığım Rahatsız Ediyorsa Seni, Ölürüm Bir Daha Karşına Çıkmam.. Rahatsız Ediyorsa Sevgim seni, Üzgünüm birtanem buna ENGEL Olamam Dün yine aklimdaydin!! önce ölüm sonra sensizliyi düsündüm birseyler takildi bogazima anliyamadim acaba ölüm mü, yoksa sensizlik mi, korkunctu farki yoktu birbirinden ölüm sensizlik, sensizlik zaten ÖLÜM... Ne kadar yaşarsan yaşa sevdiğin kadardır ömrün, güldüğün kadar mutlusundur.Üzülme ağladığın kadar güleceksin ve sevdiğin kadar sevileceksin... Hayata değer bir yaşam, sevmeye değer bir aşk, dostluğa değer bir arkadaşlıktan asla vazgeçme.Ne eksik ne fazlasını ara ve seni üzenle asla uğraşma. Seni sevmekte seni ozlemek kadar guzel olacak ! aksamın yaklastıgı saatlerde. kahrolursun görme agladıgımı. Baslayan düsü safakla birliktedagıtır ansızın her gün batımı.. aşkının nekadar büyük olduğunu ögrenmek istiyorsan kendinin nekadar sevdiğine bak sonra düşün anla ve keşfini koy işte koyduğun keşif noun seni nekadar sevdiğidir gülüm SENİ BEN DEĞİL GÖZLERİM SEÇTİ ONLAR SEVDİ ONLAR BEĞENDİ SEN BENİM DEĞİL ONLARINSIN GİTTİYSEN BANA NE ONLAR AĞLASIN GÜNDE DEFA DÜŞÜNÜYORUM ODA SENİ 24 SAATİME MALOLUYORBİR Aşk hiç ummadığın biranda kapını çalıyorsa, için ürperiyor, nefesin kesiliyor, kalp atışların hızlanıyorsa; sakın korkma! unutma ki ansızın gelen aşklar büyük mutluluklar getirir..! Biten bir a$k için bukadar aci çekilmez, giden sevgiliden artik vefa beklenmez, bir gün gücüm yeterde isyan edersem, beni o isyankar sevdalara gömün SEVGİ; insanın kalbinde tomurcuklanan nadide bir çiçektir.... mühim olan onu yara almadan yaşatabilmektir.... belki diyorum;SEVGİ;nin nedemek olduğunu biliyoruz ama GENÇLİĞİN; ne demek olduğunu anladığımızda bu dünyadaki işimiz bitmiş olacak... BANA SENSİZLİGİ SORSALAR CEVAP VERMEK YERİNE ÖLMEYİ TERCİH EDERDİM UCURUMDANDUSERKEN BENI TUTAN DAL OLSAN OLMEKTEN DEGIL SENI KIRMAKTAN KORKARIM MUTLULUĞUN PEŞİNDEN KOŞMA MUTLULUK SENİN PEŞİNDEN KOŞSUN VE HAYATTA ÖYLE MUTLU OL Kİ GÖZLERİNDE AKAN BİR DAMLA
bu gece ağlıyorsam bir sebebi var kalbimde ilacı olmayan bir yaram var belki aşk belki ayrılık rüzgarları var ama; kalbimde adı kalacak biri var...! Ne varsa aradığım bilki sende bulmuşum Ahirete kadar yolumuzu bir tutmuşum Lalelerden bir demet yaptım sevgime Aşk bahçemde yeşerttim yüreğimle Nafile bu uzaklık sevgime bir gece daha sensız karanlığa karışıverdi ay bulutlarla bütünleşirken güneş bir başka diyarda yükseliverdi en güzel ruyalar senın olsun diye bu şiirde okuyana gitti...! gül hesap sormasada dikenine bir bütündür sevgide bir gün gelirde batarsa gülün dikeni eline anlaki çok sevilmişsin sevgide.... sana en büyük bedduam sevgi yağmurları altında şemsiyesiz kalasın bir yar istedim yuce tanrimdan bak seni verdi ama ne verdi ki dert verdi seni sevdiğimi ancak bana söylediğin sevgi sözleriyle söyleyebilirim! bunu unutma! bir dünya kurdum yalnız ikimiz için seninle ağlayıp seninle gülmek için bir başka sevgiye yer yok benim dünyamda orada tüm sevgiler yalnız ilimiz için sevme sevil,aldanma aldat,öpmeye gelince tokadı patlat... seni anayasanın 44. maddesinin 9999. satırına göre KALBİME hapsediyorum. HAYATTA 3 ŞEYİ SEVDİM. SENİ SEVDİM, SENSİN DİYE... KALBİMİ SEVDİM, SENİ SEVDİ DİYE... ÜMİT ETMEYİ SEVDİM, BELKİ SEVERSİN DİYE... BİRİLERİNE AŞIK OLUP VURULMAK SADECE BİR KAÇ DAKİKA, HOŞLANMAK BİR SAAT, SEVMEK BİR GÜN ALIR... F-A-K-A-T B-İ-R-İ-S-İ-N-İ U-N-U-T-M-A-K Ö-M-Ü-R B-O-Y-U Hayal kur, ne hayal kurmak istersen... Gez, nereye gitmek istersen... Ol, ne olmak istersen.... Çünkü senin bir tane hayatın olacak ve sadece bir şansın var bütün bunları yapabilmek için SENİ SEVMEKSE YAŞAMAK,BEN HİÇ ÖLMEDİM! Aşk sadece ikimiz demekdir Aşk bir içkidir herkes içemez bir kere içen asla vazgeçemez geceleri yıldızlar yakınlasıyor,yagmur yagınca bulutlar birbirlerini ıslatıyor hani varya ben senin yanındayken sen beni ısıtıyorsun sahi sende sevebilir misin beni seni sevdiğim kadar dokunabilir misin yüreğime bak orada sen varsın mutluluk nedir deseler sen derim olabildiğince yalnız sen!!! martıların denizi sevdiği kadar,toprağın suyu sevdiği kadar ,benim seni sevdiğim kadar sende beni sevebilimisin??? korkma sevgiden çekme ellerini bırak yaşasın yüreğin dizgin yakışmaz dörtnala bozkırlarda kısrağın,hatırla! gülün dikeni olmasa hiç bu kadar sevilir miydi Eğer gerçekten birini seversen, Onu özgür bırak! Sana ait olmak isterse bir gün mutlaka geri Gelecektir Gelmezse de boşa peşinden koşma Asla da senin O L M A Y A C A K T I R .... hepsi gidici sen kalıcı,hepsi anlık sen hayatboyu,hepsini öylesine seni ölesiye seviyorum!!! RÜYA;biz uyurken kalbimizin tuttuğu bir dilektir.ARKADAŞ;uçmayı unuttuğumuzda bize kanatlarını açan bir melektir.HAYAL GÜCÜ;bizi bilmediğimiz yerlere uçuran bir rüzgardır,veHAYAT;içinden ne çıkacağını bilmesekte açmamız gereken bir zarftır.açtığın zarflardan hep güzel şeyler çıkması dileğiyle... Ask ve arkadasLIk birgun yoLda karsILasIrLar. Ask kendinden emin bir sekiLde sorar: ^Ben senden daha candan ve daha yakInIm. Sen niye varsInki bu dunyada?^ ArkadasLIk cevap verir: ^Sen gittikten sonra arkanda bIraktIgın gozyasLarInI siLmek icin... Bir kum tanesi mutluluksa bütün kumsallar senin olsun... aşkın ilk soluğu mantığın son soluğudur sevgiyi göstereceksin söylemek yetmez,sevgi gözlerinde olacak sözlerin yetmez,sevgi her şeydir,kalbe hapsedilmez,seveceksen benim gibi,ama kalbin yetmez... Sen olmazdın Tanrının adaleti şaşmasa,seni tarif etmek mümkündü lisanları aşmasa,daha binlerce güzel yaratırdı seni yaratırken bu kadar uğraşmasa. bir anımsın okuyup da bitiremedigim,bir özlemsin yalvarıp da hükmedemedigim,bır sensin merhaba deyip de,elveda diyemedigim,bır tek bildigim var o da seni sevdigim sevgi tıpkı bir gül gibidir,rast gele tutarsan dikenleri batar,yapraklarını açarsan duyguları akar,ama tutmasını bilirsen o gül sana tapar.... sen hiç hasreti tattın mi severken,hiç ağladın mı gülerken,sen hiç sevdin mi sevilmiyorken ve hiç ayrılmak istedin mi canından çok severken.. .hayat bir tiyatro dediler herkese bir rol verdiler en zoru bana nasipmis önce sev sonra unut dediler ben ise rolümü oynayamadim sevdim ama unutamadim!!! 'Yalnızca bizim gibi insanlar,benim gibi yaşama delicesine aşık olanlar ve mücadelemize ve eskisinden çok daha iyi olan çalışmaya aşık olan insanlar- amacı doğru olarak olduğu gibi görünmeye başlayan ancak bizim gibi insanlar- bize kalmış tek bir şans bile olsa yaşamı terketmezler gercek sevgi seni seviyorum demek degil seni seviyorum derken bu duyguyu bütün hücrelerinde hissetmektir acıların en acısı elini tutacak kadar yakın olup... gözbebeklerındekılerı okuyabılecek kadar yakın olup hiç bır sey yapamamak düşünce ve sevgi asla mesafe tanımaz, seslenmeden duymasını bilen yürekler görmeden sevmesinide bilirler sen hiç denizlerin dibine dalınca yemyeşilormanlar gördün mü?imkansız deme ben senin gözlerine bakınca ölülerin bile şahit olamayacağı cenneti gördüm
| |
|