q0ray Sahib
| Konu: Harika Msn Nickleri 6 Cuma Nis. 25, 2008 5:23 pm | |
| SULARLA BİRLİKTE AŞIP ÇAĞLARI,GÜNEŞLE BİRLİKTE YÜKSELECEĞİZ.ÖYLE YALANSIZ ÖYLE İÇTENKİ SEVGİMİZ,BİTİNCEYE KADAR YÜRÜYECEĞİZ AMA HİÇBİR ZAMAN BİTMEYECEĞİZ... İNSAN YA HAYRANDIR SANA YA DÜŞMAN,YA HİÇ YOKMUŞ GİBİ UNUTULURSUN YA BİR DAKİKA BİLE ÇIKMAZSIN AKILDAN... AŞKIM NE ZAMAN DAĞLAR SAHİLİ, MEHTAP GECEYİ DÜNYA DÖNMEYİ UNUTURSA, BENDE SENİ O ZAMAN UNUTACAĞIM... hayat; yaşamayı, mutluluk; gülümsemeyi, sevgi;haketmeyi, vefa; hatırlamayı,dostluk;paylaşmayı bilen için vardır. mutsuzlugun acı vermesin yanlızıgın hiç düşündürmesin senin aşkınla çaresizligim güzel yüregini hiç üzmesin ASIK MI OLMADIM TAPARCASINA. BIR MECNUN GECTI O CÖLLERDEN BIRDE BEN. DIZMI SALLAMADIM ALEMDE KEREM GIBI,FERHAT GIBI GÜRZMÜ SALLAMADIM DAGLARA. NE LEYLA YAR OLDU BANA,NE ASLI, NEDE SIRIN NEFES KADAR YAKIN; YILDIZ KADAR UZAK DERLER SEVGININ ADINA; UZANIRSIN YETISEMEZSIN: YETISIRSIN DOKUNAMAZSIN; DOKUNURSUN VAZGECEMEZSIN: VAZGECERSIN AMA UNUTAMAZSIN... Biliyorum sen, bir yıldızsın Ve etrafında birçok gezegen var. Ama unutma ki ben, dünyayım... Ve yalnız bende hayat var sen varya sen başımın tacı gözümün bebeği sen varya sen aşkımın ilacı sen varya sen derdimin dermanı ben varya ben bir ömür bekleyen ben varya ben bi asır bekleyen KARAYOLLARINDA DEGİL SENİN KOLLARINDA ÖLEYİM.. HANİ KARDELEN GÖĞE AŞIK OLUR DA,KAFASINI KARIN ALTINDAN ÇIKARIR YA,YÜREĞİM DER Kİ;KARDELEN KADAR CESARETİN YOKSA,SAKIN AŞIK OLMA GÜLE BAKMA DOKUNMAK İSTERSİN,GÜLE DOKUNMA KOKLAMAK İSTERSİN,GÜLÜ KOKLAMA ;DALINDAN KOPRMAK İSTERSİN.... seni sevdiğimi ancak bana söylediğin sevgi sözleriyle söyleyebilirim! bir dünya kurdum yalnız ikimiz için seninle ağlayıp seninle gülmek için bir başka sevgiye yer yok benim dünyamda orada tüm sevgiler yalnız ikimiz için SANA HERŞEYİMİ VERİRİM DİYEMEM ÇÜNKÜ HERŞEYİM SENSİN BOŞALAN KADEHLERE DEĞİL KARŞILKSIZ AŞKIN ŞARHOŞUYUM Bir gül olmak isterdim dalımdan koptugum an yanlız senin için kopayım ve yanlız senin avuçlarında solayım diye maksat bir güzel uğruna ölmek değil uğruna ölünecek güzel bulmak zor ; Sen güzelliğinle insan a yaşama sevinci veren bense burada çile çeken sen gök yüzünde bir yıldız olsanydın senin kadar cekiçi olmasada bir deniz yıldızıda ben olurdum askımız için. ben uçurumun kenarında olsam sende tutunacak tek dalım ölmekten değil seni kırmaktan korkarım. Gece yarısı ıslak gözlerim camda seni bekliyor,belki gelir diyorum.Hani bir şarkımız vardı ya, onu söylüyorum ve seni çok seviyorum... sessiz olmak sensiz olmaktan zor değil asıl zor olan sensizliğin sessizliğini dinlemek artık bulutlara yazıyorum sevgimi yağmur yağınca anlarsın ne kadar çook sevildiğini Eller bana kalpsizsin diyorlar,dogru çünkü kalbimin sende oldugunu bilmiyorlar Senden bir hatıra bana bu şarkı birgün gitsen bile hatıran yeter.unutmak mümkünmü böyle bir aşkı BİRGÜN GİTSEN BİLE HATIRAN YETER Günahın özüyse seni sevmek yerim cehennem olsun kalbin hangi arzuların özlemi ile çarpıyorsa hayat rüzgarların seni ona kavuştursun eger sevecekseniz kalpten ve yurekten sevgi olmasi gerek ask bir hayat kaynagidir kanımda canımda dört yanımda senden başka kimse olmasın birgün gelsen yeter bana..... Beklenen gün gelecekse çekilen hasret kutsaldır sen gideli gönlümdekibütün çicekler soldu gel be zalim gel gelde gör şu halimi bir el uzat artık şu karanlıktan kurtar beni şu gönlündeki çicekleri canlandır yeniden ZANNETMEKİ BU GÖZLER SANA BAKTIKÇA BIKACAK
############## Otomatik Birlestirme ############## ZANNETMEKİ BU GÖZLER SANA BAKTIKÇA BIKACAK ÖLSEMDE RUHUM DAİMA SENİN OLACAK KAPANSADA GÖZLERİM EBEDİYEN HAYATE İNANKİ SON SÖZÜM SENİ SEVİYORUM OLACAK
sen benim sarhoşluğumsun.ne ayılabildiğim ne ayılmak istediğim dün gece gök yüzünde yıldızların olmadığını fark ettim olan güzel şeylerin habercisiydi sende karşıma çıkan en güzel şeydin Kime dokunur ellerim, kimi görür gözlerim, Ölüm çıkar karşıma, yine de sen derim... AĞLAMAYI BİL GÜLMEYİ UNUTMA,SEVMEYİ BİL SEVİLMEDEN SEVME.BENİ HATIRLA DEMİYORUM AMA UNUTMA GÜLLER BÜLBÜLLERİN,YILDIZLAR GECENİN MUTLULUKLAR SADECE SENİN OLSUN. Genç yaşımda üzdü beni kederler kendi kaderime SİTEMKAR oldum.Aglayan sonunda güler dediler ömrümce gülmedim İSYANKAR oldum.sevgilim akıttı hep göz yaşımı,daglara taşlara vurdum başımı ölmeden diktirdim mezar taşımı sonunda sevmeye TÖVBEKAR oldum HASRETİN SENELERE DÖNSEDE NE AŞKINA BEDDUAM NEDE SANA KİNİM VAR BİNBİR DERT ÇEKTİRSENDE SENİ MAHŞERE KADAR SEVMEYE YEMİNİM VAR SEVMEK AĞLAMAKSA YÜREĞİNDEKİ ACIYI PAYLAŞMAKSA ÜZÜLDÜĞÜNDE SICAK BİR KUCAKSA VE SEVDİĞİN İÇİN ATEŞE ATILMAKSA DÜNYA DURANA CAN BEDENDEN ÇIKANA DEK SEVDİĞİMSİN BENDEN SENİ SEVİYORUM DEMEMİ İSTİYORSUN.BEN İSE SENİ SEVMEKLE YETİNMEK İSTEMİYORUM SENİ ÖLÜNCEYE DEK HAYATIMIN HER ANINDA YAŞAMAK İSTİYORUM. naSıL uZaKTaKi yıLDız paRLak GeLir Ya iNSaNa uZaKTa oLduğuN iCin aSıĞım SaNa.. haNi eNGüzeL aSKLar iMKaNSız geLirYa iNSaNa iMKanSız oLDuğuN iciN aSıĞım saNa.. benim sevgim karlı daglarda acaan cicek yoksul ellere düsen ekmek gibidir SEN ÇÖLDE AÇAN BİR GÜL OLSAYDIN İNAN SENİ SOLDURMAMAK İÇİN GÖZYASLARIMLA SULARDIM... Sen gül yeterki ben bu dünyadan giderim,Sen sev yeterki ben senihep severim! soluk kadar yakın yıldızlar kadar uzaksın uzanırım yetişemem yetişirim dokunamam dokunursam vazgeçemem vazgeçersem yaşayamam çünkü sen herşeyimsin. Karanlık gecede önemli değil yıldızları görmek gündüzleri yıldızları görebilmek marifet aşık olmak önemli değil bir ömür boyu sevebilmek marifet ... Bir GeCe Yarısı Titreyerek Uyanırsan Bilki Resmini Öptüğüm Gündür Bir Gün Sebepsiz Yaşlar Süzülürse O Güzel Gözlerinden Bilki Yokluğundan Öldüğüm Gündür... BİR YAGMUR DAMLASI SENİ SEVİYORUM ANLAMI TAŞISAYDI VE SEN BANA SENİ NE KADAR SEVDİGİMİ SORACAK OLSAYDIN İNANKİ BİTANEM HER GÜN YAGMUR YAGARDI. seni,bugün,hergünolduğu gibi,bir önceki günden daha çok seviyorum aşk elele verip birbirinin gözüne bakmak değilaşk elele verip geleceğe umutla bakmaktır göz yaşlarım aşkımı bakışlarım sevgimi mutsuzluğum sana olan özlemimi anlatır? Hani kardelen göğe aşık olurda karlar arasından başını kaldırır ya.yüreğim derki sana;yüreğinde kardelen kadar cesaret yoksa sakın aşık olma sevgi,tıpkı bir güle benzer.Tutmasını beceremessen dikenleri batar.yapraklarını açarsan duyguları akar.ama tutmasını becerirsen o gül sana tapar.. sen benim içimde açan bir güldün.Sönmek bilmeyen alevlanen içimde başımı her yastığa koyuşta sen varsın hayallerimde. Çünkü sen benim içimden söküp bir türlü atamadığımsın YAR sen benim içimde açan bir güldün.Sönmek bilmeyen alevlanen içimde başımı her yastığa koyuşta sen varsın hayallerimde. Çünkü sen benim içmen söküp atamadığımsın.... Seviyorum your Eyes,cünkü onlar very nice.Birkerecik look at me ,ondan sonra dont forgetme.kalbim tik tak atiyor for you,cünkü I LOVE YOU. Sabahın ilk ışıklarında benim. akşam yürüken adım seslerinde benim her an içinde filizlen ateş benim .Çünkü sen benim bende senin kaygızısca hiç hesapsızca AŞKIMSIN...... bugün yine sen vardın gün ışığının yansımasında perdeme dokunan rüzğarımdın tenime dokunan gün ışığında SEVGİLİM.... yıkık ve viran olmuş köşkün tahtaları arasından sızan güneş ışığı kadar olan o gözlerinin beni etkilediğinden beri senin aşığınım...!! HAYAT DEDİLER ONUNLA OLMAK DEDİM, UMUT DEDİLER ONU DÜŞÜNMEK DEDİM, ÖLMEK DEDİLER ONDAN AYRILMAK DEDİM, O KİM DEDİLER, SENİ SÖYLEDİM... Biricigim benim ask gercegim benim sensiz olmaz olmaz bilirsin yasanırmı söyle sensiz tek gercegim... Kilometrelerin ardına saklanmış olsada aşkımız unutma! aynı gökyüzünü paylaştıkça benimsin!! BAŞIM YİNE DÖNÜYOR UMARSIZ KELİMELER DİLİMDE AMA EN GÜZEL SEVDİĞİM JALBİMİN EN DERİN TERİNDE.SENİ SEVİYORUM AŞKIM.....ÇÜNKÜ SEN BENİM İÇİN Birtanesin... | |
|